Tuorepuoti lopettaa

On aika kiittää ja syvästi kumartaa teitä ihanat asiakkaamme, tuottajamme sekä yhteistyökumppanimme!

Kovat ovat ajat yrittäjille tällä hetkellä ja niin se nujersi meidätkin. Olemme liian nuori ja haavoittuva yritys alati syventyvään lamaan joten joudumme haikein mielin lopettamaan yrityksemme. Tuorepuoti kauppana loppuu kesäkuun loppuun mennessä.

Olemme saaneet viettää mahtavia hetkiä meidän ihanien asiakkaiden kanssa, olette kannustaneet ja tukeneet meitä meidän isoissa muutoksissa ja kriiseissä. Ja niitähän on riittänyt, isoimpina vakava sairastumiseni reilu vuosi sitten ja yllättävä vuokrasopimuksen irtisanominen vanhasta paikasta ja muutto Akseliin.

Haluamme myös kiittää teitä upeat tuottajat, joiden tuotteita olemme saaneet myydä ja suositella asiakkaillemme sekä muille yhteistyökumppaneillemme. Toivottavasti olemme onnistuneet osaltamme markkinoimaan tuotteitanne ja olette saaneet uusia yhteistyösopimuksia ja myyntipaikkoja.

Syvä niiaus yhteistyökumppaneillemme joiden kanssa olemme saaneet järjestää monia mukavia tapahtumia, tempauksia sekä kampanjoita. Uskomme edelleen yhteistyön voimaan ja eihän sitä tiedä jos tulevaisuudessa tulemme tekemään edelleen jotain yhteistyötä teidän kanssanne.

Tuhannet kiitokset meidän loistaville työntekijöillemme, ilman teitä emme olisi pärjänneet näistä suurista muutoksista!

Haikein, mutta positiivisin mielin eteenpäin!

Terveisin Miia ja Heli

Copyright Tuorepuoti Oy